ЧЕТВРТИ МЕМОРИЈАЛ „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“ ОВЕ ГОДИНЕ НА ВЕСЛАЧКОМ

Четврти Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“ , у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова, почиње у петак, 14.јуна.

-Након три године турнир се сели из Вранова у Смедерево, на терен Веслачког клуба крај Дунава. Иза турнира је стао Градски фудбалски савез Смедерева који је ове године и организатор, заједно са породицом и пријатељима Зорана Поповића Попа. Наградни фонд је знатно увећан и износи 300. 000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.  Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара. Пријаве се могу вршити до 13.јуна у 20 часова, када је јавно извлачење парова , на терену код Веслачког – наводе организатори у најавном саопштењу.
Позивају заинтересоване екипе да пријаве учешће на следеће телефоне: 063/ 11-33-083 – Марјан, 060/75-75-111 – Немања и 060/ 66 33 673 – Оља.
-Турнир „Зоран Поповић Поп“ од оснивања прати велико интересовање играча са минимум 20 екипа из разних крајева, препуне трибине навијача, коректна навијачка и такмичарска атмосфера – истичу организатори меморијала.
Подсећамо, Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015. године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФК Пролетер, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг – зону Дунав. Управа клуба,а потом и Градско веће града Смедерева, донело је 15.априла 2016.године одлуку да стадион ФК Пролетер добије име „Зоран Поповић Поп“. У ложи на стадиону, уочи финала првог турнира званично је откривена мермер плоча са натписом „ Стадион Зоран Поповић Поп“.
-Фудбалски свет није и неће заборавити Попа . Он је, дајући себе фудбалу од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио да се управо кроз фудбал чува сећање на њега – подсећају организатори и породица.

Ј.В.

 

Comments are closed.