КАДЕТИ ОК „СМЕДЕРЕВО ЦАРИНА“ ОСВОЈИЛИ ЂУРЂЕВДАНСКИ ТУРНИР У КРАГУЈЕВЦУ

Кадети одбојкашког клуба „Смедерево Царина“ први пут су освојили традиционални Ђурђевдански турнир недавно одржан у Крагујевцу, саопштавају из овог клуба. Смедеревски кадети су били најбољи у конкуренцији седам екипа из Подунавско-Браничевског и Шумадијског округа, а у финалу је савладана екипа ВГСК из Великог Градишта резултатом 2:0, по сетовима 25:19 и 25:22.

-На том истом турниру смо имали две екипе, па је и друга екипа остварила завидан резултат, јер је на челу са тренером Милорадом Грбићем освојила 3. место, а у борби за треће место је савладана екипа домаћина, Раднички из Крагујевца, резултатом 2:1. Поред екипних награда, наши момци су покупили и појединачне награде, па је тако за најбољег средњег блокера изабран Вукашин Спасојевић, за најбољег либера је изабран Глигорије Радовановић, за најбољег смечера Петар Митковић, док је МВП турнира Ђорђе Ковач – наводе из овог клуба.

Ово је друго учешће на турнирима за месец дана – почетком месеца ови момци су учествовали и на међународном Мајском турниру у Београду и у конкуренцији 16 екипа су освојили 5. место, што је, истичу из овог клуба, велики успех и још један доказ да се квалитетно ради у млађим селекцијама клуба, као и да Смедерево има лепу будућност када је одбојка у питању.

ОК „Смедерево Царина“ обавештава да је у току формирање и женске сениорске екипе.

-Све заинтересоване играчице које желе да буду чланови нашег клуба могу да дођу у четвртак 30.05.2019 од 21 час у салу Цвијићеве школе на тренинг. Тренинге ће водити тренери Петар Петровић и Милорад Грбић – позивају из ОК „Смедерево Царина“.

СДН

 

Comments are closed.