СРЕБРО ЗА ЏУДО КЛУБ „МЛАДОСТ ЦАРИНА“

Николина Ивановић, такмичарка џудо клуба „Младост Царина“, освојила је сребрну медаљу на међународном турниру „Куп Дунава“, одржаном протеклог викенда у Београду.
-Николина Ивановић је, у конкуренцији старијих полетарки до 43 килограма, након три рововске борбе, поклекла на задњој препреци и на својим грудима заслужено понела сребрну медаљу. Огњен Костић је у категорији млађих полетараца до 42 килограма имао две победе и два пораза и није успео да се докопа једног од одличја, те је морао да се задовољи високим седмим местом. За њихове клупске саборце, Страхињу Костића и Алексу Јовановића, није био дан за победе, тако да  су заустављени већ у првом колу такмичења – саопштавају из овог клуба.
Такмичење је одржано у организацији џудо клуба „Винча“, а учествовало је 650 такмичара из 60 клубова из Северне Македоније, Републике Српске, Румуније и Србије. Из џудо клуба „Млаодст Царина“ најављују да се иста екипа припрема за наредни викенд када је на програму турнир у организацији клуба из Раковице. Такође, у истом термину одржаће се и првенство Централне Србије за јуниорке и јуниоре, које је, уједно, и квалификациони за првенство Србије, на коме ће такмичари овог клуба покушати да остваре запажене резултате.
СДН
 

Comments are closed.