ХАПШЕЊА ЗБОГ КРАЂЕ И НАРКОТИКА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су М.М. (62) из Београда, Л.Т. (67) из Крагујевца и Л.М. (67) из Смедерева, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа – саопштено је из ПУ Смедерево.

-Сумња се да су њих тројица, на паркингу бензинске пумпе у Коларима, на ауто-путу Београд – Ниш, користећи гужву, једној жени из новчаника украли 300 евра и 250 швајцарских франака. По налогу Основног јавног тужилаштва, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и уз, кривичну пријаву, приведени су основном јавном тужиоцу у Смедереву – наводи се у саопштењу.

Из смедеревске Полицијске управе саопштено је и да су припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили и  Б.А. (32), држављанина Северне Македоније, и С.А. (29) из Велике Плане, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

-Полицијски службеници су на путу Смедеревска Паланка – Велика Плана, у аутомобилу који су осумњичени изнајмили од једне рент-а-кар агенције, пронашли 50 таблета „екстази“. Њих двојица се сумњиче да су „екстази“ намеравали да препродају уживаоцима на подручју Велике Плане. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени вишем јавном тужиоцу у Смедереву – наводи се у саопштењу.

СДН

 

Comments are closed.