ОДБОРНИЧКА ГРУПА СНС: ЗАШТИТА ИНСТИТУЦИЈА ЈЕ НАША ОБАВЕЗА

Одборници Српске напредне странке у локалном парламенту поручили су на конференцији за медије организованој у сали Скупштине града да је њихова обавеза да заштите институције и интересе грађана. На конференцији је говорила шефица одборничке групе СНС-а Весна Киш Костић, чију изјаву преносимо у целости:
-Одборници Српске напредне странке у Смедереву су дали подршку у борби против насиља, вређања и понижавања, бранећи институције града Смедерева од фашиста и насилника.
Смедерево је град који не познаје говор мржње, у коме се не подижу вешала за политичке неистомишљенике, у чије се институције не улази са моторним тестерама, што је најбоље доказано величанственим дочеком нашег председника Александра Вучића, 9. марта ове године, када је 20.000 грађана Смедерева на миран, достојанствен начин дало подршку политици напретка и развоја Србије.
Ми, одборници Српске напредне странке, како сада, тако и убудуће, штитићемо институције и интересе грађана, јер смо на изборима изабрани великом већином гласова. То је наша обавеза, то је наша дужност.
Да је становништво Србије против насиља видели смо у суботу, на срамном, минијатурном скупу опозиције у Београду. Сакупили су свега 0,1 посто популације. И после скупа њихов политички програм је остао нејасан. Једино ново што смо чули је да мрзе Мађаре. По ко зна који пут се чуо говор мржње.
Користим прилику да позовем све грађане који су за пристојну модерну и напредну Србију, да дођу на скуп у оквиру кампање „Будућност Србије“ који ће се одржати испред Народне Скупштине 19. априла. Тада ће се видети како изгледа када се окупи 100.000 људи и много више – рекла је у свом обраћању Весна Киш Костић.

Ј.В.