ЈП „ГРЕЈАЊЕ“: РАДИЈАТОРИ ТОПЛИ И ДО КРАЈА АПРИЛА, АКО БУДЕ ПОТРЕБЕ

Иако званично грејна сезона још није готова, у ЈП „Грејање“ задовољни су како су протекли зимски месеци, јер су, истичу, успели да обезбеде солидан квалитет услуге грађанима Смедерева.
– Досадашњим током грејне сезоне смо задовољни, првенствено из разлога што смо успели да одржимо солидан квалитет пружене услуге и континуитет у снабдевању корисника топлотном енергијом. Ако би сада сумирали утиске и подвлачили црту свакако би ову сезону окарактерисали као изузетно сложену, са једне стране због наглог поскупљење енергената (мазута и струје), а са друге стране, када је опрема у питању, због неуобичајено много интервенција на „отвореном“ – на примарним топловодима – каже за Смедеревске Владимир Кулагић, директор ЈП „Грејање“.
Наводи да ће број обављених интервенција, поред осталог, утицати на план ремонтних активности који у другој половини априла предузеће усваја као основни документ за предстојећи ремонт постројења у летњем периоду и припрему за наредну грејну сезону. Каже ипак, да ће коначну оцену о томе дати корисници.
-У сваком случају званичну оцену о грејној сезони у коначном ће дати наши корисници. Ми смо ту да их саслушамо и извршимо потребне анализе, а један од значајнијих показатеља степена задовољства корисника услугом грејања јесте и проценат наплате – наводи Кулагић.
Директор ЈП „Грејање“ истиче и да је могуће да грејна сезона буде продужена, што, наравно, зависи од временских услова.
-Иза нас је добар и, рекли бисмо, тежи део сезоне, али преостале две – три недеље свакако не смемо занемарити, како због пролећа које може бити варљиво годишње доба, тако и због наших корисника који очекују да их квалитетно грејемо до 15. априла када је званично завршетак грејне сезоне. Ближа историја нас учи да је у пар претходних година било случајева да је грејна сезона трајала и до краја априла – објашњава Кулагић.

Ј.В.

 

Comments are closed.