ТЕОФИЛОВИЋ: НЕ ЖЕЛИМ ДА САРАЂУЈЕМ СА ГРАДОНАЧЕЛНИЦОМ КОЈОЈ ЈЕ ИНТЕРЕС ГРАЂАНА НА ПОСЛЕДЊЕМ МЕСТУ

Бојан Теофиловић је поднео оставку на место заменика градоначелника, сазнају „Смедеревске новине“. Како је потврдио у кратком разговору за наш портал, оставка је лични чин, а пре свега последица немогућности сарадње са градоначелницом Јасном Аврамовић, која је кулминирала недавним покушајем физичког обрачуна у згради Градске управе.
-Психичка и физичка тортура, мобинг у најгорем облику, начин су деловања градоначелнице Јасне Аврамовић са сарадницима и запосленима у јавној администрацији. Људи који су у обавези да са њом свакодневно комуницирају готово су огуглали на то понашање, али, постоје неке црвене линије које ниједан нормалан човек не може да пређе – наводи Теофиловић и додаје:
-Злостављање и репресија које спроводи, одбијање сваког вида нормалног контакта, кулминирaли си недавно покушајем физичког обрачуна градоначелнице Аврамовић са мном. То се догодило у мојој канцеларији, наочиглед грађана који су се ту затекли. После вербалног обрачуна, она је са мог стола узела стаклену флашу и запитала ме да ли желим да ми њом разбије главу. То је заиста неприхватљиво. У таквим условима није могуће ваљано обављати функцију и бити на располагању грађанима Смедерева и решавати њихове проблеме, што очигледно, градоначелницу не занима. Због свог интегритета и мира мог, и моје породице, одлучио сам да се повучем са места заменика градоначелника – каже Теофиловић.

Ј. Шешлак

 

 

Comments are closed.