СТОШИЋ И ВОЈИНОВИЋЕВА ПРЕДСТАВЉАЛИ ГРАД СМЕДЕРЕВО

На састанку који су у Смедеревској Паланци са потпредседницом Владе Србије и министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић и министром омладине и спорта Вањом Удовичићем, имали представници три локалне самоуправе Подунавског округа, разговарало се и о пројектима у Смедереву, чија реализација би ускоро требало да буде завршена.
На састанку је било речи о три значјана пројекта, за које су ова два надлежна министарства размотрила могућност подршке. Пре свега, говорило се о реконструкцији дела Цариградског друма, затим о завршетку изградње смештајних капацитета у Спортском центру, као и приступних саобраћајница за Централно гробље на локацији Шешковац.
О другим пројектима битним за функционисање града и подизање квалитета живота грађана Смедерева, разговараће се на неком од наредних састанка који ће бити одржани са другим ресорним министрима Владе Србије.
Састанку са министрима присуствовали су председници општина Смедеревска Паланка и Велика Плана, Никола Вучен и Игор Матковић, док су град Смедерево представљали Дејан Стошић и Јасмина Војиновић.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.