ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ И ВАЊА УДОВИЧИЋ У ПОСЕТИ ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и министар омладине и спорта Вања Удовичић, боравиће сутра у Подунавском округу. Непосредан повод за њихов долазак је недавна посета председника Србије Александра Вучића Смедереву, Смедеревској Паланци и Великој Плани, а циљ је оперативни рад на реализацији тада најављених пројеката, чији завршетак треба да омогући развој овог дела Србије и квалитетнији живот свих грађана.
Током сусрета требало би да буде утврђена реална динамика рада и сагледане могућности што бржег ангажовања на терену, али и договoрена конкретна подршка надлежних министарстава овим локалним самоуправама у спровођењу свих активности на реализацији ових пројеката.
Према најавама, домаћин састанка министарке Михајловић и министра Удовичића са представницима локалних самоуправа Подунавског округа биће Смедеревска Паланка. Састанку ће присуствовати председници општина Смедеревска Паланка и Велике Плане, Никола Вучен и Игор Матковић, док ће град Смедерево представљати Дејан Стошић и Јасмина Војиновић.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.