ГО СНС СМЕДЕРЕВО: НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМО НАСИЉЕ, СНАЖНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву огласио се саопштењем у којем најоштрије осуђује насиље које се догодило протеклог викенда у Београду, уз поруку да снажно стоји уз председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

-ГО СНС Смедерево пружа снажну подршку председнику Републике Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу да истраје у борби за снажну, пристојну Србију, у којој су будућност отварање нових фабрика, изградња путева, обнова школа, раст животног стандарда.
СНС најоштрије осуђује понашање лидера СзС-а протеклог викенда, насилни упад у зграду РТС-а као и дивљање и насилништво демонстрирано испред председништва Републике Србије и полицијске станице у Београду.
Насиље, вандализам и безакоње не смеју бити облици политичког деловања, а после свих дешавања, јасно је да тајкуни Ђилас и Јеремић, фашиста Обрадовић и остали из Савеза за Србију, немају шта друга да понуде грађанима Србије већ искључиво насиље.
Власт се не осваја на улици, насилним упадом у институције, вређањем жена, позивом на линч неистомишљеника, претњама силовањем, вешањем, већ на изборима од којих Ђилас, Јеремић и Обрадовић због одсуства подршке грађана беже.
Подсећамо на свим претходним изборима, грађани су исказали подршку политици Александра Вучића, стварању пристојне и напредне Србије – наведено је у саопштењу смедеревског одбора СНС-а.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.