ДВА ЗЛАТА ЗА ЏУДО КЛУБ „МЛАДОСТ ЦАРИНА“

Такмичари џудо клуба „Младост Царина“ донели су два злата са првог међународног меморијалног турнира „Слободан Ракић-Цакан“ одржаног протеклог викенда у београдској спортској хали Шумице. Турнир је организовао џудо клуб Партизан из Малог Мокрог Луга, а било је преко 350 учесника, млађих и старијих полетараца и пионира из Румуније, Републике Српске, Босне, Црне Горе и Србије.
У конкуренцији старијих полетараца у категорији до 34 кг Огњен Костић је након три брилијантне борбе на својим грудима понео златну медаљу, његова млађа сестра у категорији млађих полетарки до 34 кг такође је узела злато док је њиховом другару Алекси Јовановићу преко 50 кг у категорији старијих полетараца и после три исцрпне борбе за длаку измакла медаља те је морао да се задовољи петим место.
Страхињу Костића и Николину Ивановић овога пута није пратила спортска срећа те су подбацили, али итекако могу бити поносни на свој труд уложен на овој манифестацији, наводе из овог клуба.
Такмичари џудо клуба „Младост Царина“ припремају се за предстојећи међународни турнир „Младост Европе“ који ће наредног викенда бити одржан у Нишу.
СДН
 

Comments are closed.