НАГРАЂУЈЕМО ЧИТАТЕЉКЕ: ОНЛАЈН КУРСЕВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ПОВОДОМ 8. МАРТА

Обавештавамо вас да смо поводом Међународног дана жена, у сарадњи с компанијом LINK Group, обезбедили бесплатне онлине курсеве енглеског језика.

„Business Academy“, као део компаније LINK Group, поклањањем ових курсева пружа одличну прилику свим дамама које желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика како би постале што успешније на приватном и професионалном плану.

Уколико желите да добијете један од понуђених бесплатних курсева, потребно је да на адресу sdnovine@yahoo.com  пошаљете мејл са „subjectom“ Бесплатан курс 8. март, у ком ћете написати своје име и презиме. Три даме ће добити могућност да потпуно бесплатно похађају курс енглеског.

Уколико будете једна од добитница, добићете поклон-код с којим остварујете право на бесплатан онлине курс. Након што добијени код унесете у форму која се налази на дну стране, добићете на мејл сва потребна упутства за похађање курса.

Након логовања на платформу, свакој добитници ће бити додељен курс енглеског у складу с нивоом знања, који ће бити одређен улазним тестом.

Ово је само један од начина на који желимо да покажемо колико ценимо припаднице лепшег пола и колико је битно континуирано улагати у своје образовање.

Више информација у вези са компанијом можете пронаћи на сајту  https://www.biznis-akademija.com/,  а о поменутом курсу који ће бесплатно моћи да похађају три наше читатељке на линку https://www.biznis-akademija.com/poklon-kurs-za-dame.

СДН

 

Comments are closed.