еПодунавље: 20.000 ЉУДИ ДОЧЕКАЋЕ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА У СМЕДЕРЕВУ

Чак 20.000 становника Подунавског округа дочекаће сутра, 9. марта, председника Србије Александра Вућића на централом тргу у Смедереву, што ће бити највећа исказана подршка у оквиру председничке кампање „Будућност Србије“.

Становници Подунавског округа захвални су председнику Србије и Влади Србије на безрезервној подршци и помоћи за развој инфраструктуре, привреде и за реалне основе подизања животног стандарда грађана кроз отварање радних места и улагања у здравство, школство и социјалну политику.

У општини Велика Плана, од 2015. године, Влада Републике Србије и републичка јавна предузећа су уложили око милијарду и четири стотине милиона динара, што је допринело убрзаном развоју привреде и најави отварања нових 500 радних места у наредном периоду.

Општина Смедеревска Паланка на путу је потпуног опоравка од пљачкашке политике бившег режима који је тотално девастирао, уништио јавни сектор и задужио у висини четири годишња буџета. Залагањем председника Вучића и Владе Србије, Паланчани немају више рестрикција у водоснабдевању, улице су поново осветљене и реконструишу се, јавна предузећа и локална самоуправа нису више у блокади, а после више година улаже се у здравство, школство и социјалну политику. Паланчани очекују нове инвестиције које ће покренути и посрнулу привреду.

У Смедереву, граду са фантастичним потенцијалом, улагања кинеске „HBIS Group Serbia“ у Железару, коју је бивша власт прецртала, данас доприносе стабилном буџету Смедерева и запошљавању великог броја људи. Изградња кинеско-српског индустријског парка у Смедереву, створиће капацитет да се упосли 20.000 људи, што је од великог значаја не само за тај град, већ и за читав округ, али и за бужет Републике Србије.

Извор: www.ePodunavlje.rs

 

Comments are closed.