еПодунавље: Председник Вучић ипак 9. марта у Подунавском округу

Председник Србије Александар Вучић, у оквиру кампање „Будућност Србије“, померио је посету Подунавском округу на 9. март. Обраћање грађанима планирано је за 17 часова на централном градском тргу у Смедереву.

Том приликом, у Смедереву, Великој Плани и Смедеревској Паланци обићи ће велике инвестиције које је финансирала Држава и разговараће са инвеститорима и грађанима о битним животним темама.

Организацију у Смедереву преузео је Градски одбор Српске напредне странке, а градоначелница Јасна Аврамовић остаје на маргинама локалне политичке сцене.

Кампању „Будућност Србије“ председник Вучић је започео 7. фебруара. Најављујући кампању, он је изјавио да ће обићи свих 29 округа у Србији како би грађанима представио постигнуте резултате и даље планове, као и да чује њихове примедбе.

– Наш слоган је „Будућност Србије“. Сматрамо да смо променили изглед земље. Ствари нису идеалне, никада неће ни бити, али смо много тога добро учинили, а можемо и хоћемо још напорније да радимо, рекао је Вучић.

Он очекује да обиђе више од 100 општина, да чује примедбе људи, шта их тишти, као и да им се покаже „колико смо школа, вртића, болница отворили или обновили, а у каквом су катрастрофалном стању били“.

извор: ePodunavlje.rs

 

Comments are closed.