НА ПОМОЛУ НОВЕ СМЕНЕ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ?

Како сазнају „Смедеревске новине“ од извора блиског Градском одбору СНС-а, са својих функција ускоро би могли да буду смењени начелник Одељења за урбанистичко-комуналне и имовинско-правне послове Драган Крстић, Душан Поповац из Одсека за јавне набавке, као и директор ЈП „Урбанизам“ Милош Гардашевић.
Према речима нашег саговорника, тренутно се преиспитује њихов рад као и пословање и функционисање служби, односно предузећа којима су руководили, с обзиром на то да је њихов рад од великог значаја за локалну самоуправу, а самим тим, и грађане Смедерева. „Уколико приликом провере њиховог рада буде сумњи у било какве незаконистости, несумњиво ће бити и кривичних пријава, пошто свако мора да сноси одговорност за евентуалну штету, или, још горе, неку личну корист, поготову ако ради на тако значајним местима као што су ова“, каже наш саговорник.
Могуће је тако да ће се, осим што ће њихов рад бити анализиран у локалном одбору напредњака, њима и пословима које су водили, позабавити и надлежни државни органи.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.