ХБИС ГРУПА ДАРИВАЛА МАЛИШАНЕ У ВРТИЋИМА

Хбис група Србија је, поводом новогодишњих празника, традиционално даривала преко 250 пакетића деци из четири вртића смедеревске Предшколске установе „Наша радост“. Генерални директор ХБИС  Србија Зхао Јун обишао је малишане који похађају вртиће у Вранову, Раљи, Радинцу и у месној заједници „25. мај“, наведено је у саопштењу компаније прослеђеном медијима.

„Срећан сам што можемо да обрадујемо децу из вртића поклонима у овим празничним данима. ХБИС Сербиа је окренута локалној заједници и посебно нашим првим комшијама. Желели бисмо да истакнемо да смо у ове две и по године, колико смо у железари, добили подршку локалне заједнице и да нам је она веома значајна. Како наша фабрика буде расла и напредовала, надамо се да ће и ова деца једнога дана бити запослена у железари“, рекао је генерални директор Џао, пожелео свима срећну Нову годину и нагласио да су га искрено обрадовале честитке, цртежи и дечије песме о зими којима су га деца дочекала у сваком од ових вртића.

В.д. директорка Предшколске установе „Наша радост“, Светлана Марковић захвалила је компанији ХБИС Сербиа на поклонима.
„Све је ово неопходно за реализацију васпитно-образовног рада. Нове играчке представљају увек радост за децу, а овима је увећан њихов фонд у сваком од ових вртића.“

Она је изразила наду да ће сарадња са компанијом ХБИС Сербиа бити настављена и током 2019. године.

СДН

фото: М. Ж.