ВЕСЛАЧИ СЕ ВЕЋ СПРЕМАЈУ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

У Веслачком клубу “Смедерево” увелико трају припреме за наредну сезону. У жељи да се остваре још бољи резултати, у сарадњи са Веслачким савезом Србије одрађени су савезни тестови по клубовима. Сениори ВК Смедерево Александар Филиповић и повратник у веслање Веселин Савић одлично су урадили контролни тест. Резултати најављују добра остварења у предолимпијској години када се остварују норме за одлазак на ОИ 2020. године, саопштавају из овог клуба.

Првопласирани сениор Б на тесту је Марко Торбица, исти пласман забележио је у конкуренцији јуниора Мирослав Јовановић, одличан резултат на тесту такође у категорији јуниора постигао је и Андрија Јевтић. У конкуренцији кадета најбоља времена остварили су Вељко Вукашиновић, први у клубу и трећи у савезу, док је Вук Марковић у савезу заузео четврто место.

Захваљујући овим резултатима, али и резултатима у 2018. години, на припреме репрезентације, које ће се одржати у месецима јануар, фебруар и март у трајању од по 15 дана, на локацијама Црна Гора, Турска и Грчка, позвани су из Смедерева: Александар Филиповић, Веселин Савић, Марко Торбица, Мирослав Јовановић, Андрија Јевтић и Никола Солдатовић.

СДН

 

 

Comments are closed.