„LINK GROUP“ ОБЕЗБЕДИЛА БЕСПЛАТНЕ КУРСЕВЕ ЕНГЛЕСКОГ ЗА ЦВИЈИЋЕВЦЕ

Успешно се наставља акција у којој „ITAcademy“ (www.it-akademija.com), као део „LINK Group“-e, поклања бесплатне онлајн курсеве енглеског језика ђацима основних школа у Србији. У досадашњим акцијама је учествовало преко 40 основних школа, у којима је више од 200 ђака добило могућност да бесплатно научи или усаврши енглески језик. Поносно објављујемо да се акцији прикључују и школе из наших крајева и да ће могућност да додатно науче енглески језик сада имати и ђаци из Основне школе „Јован Цвијић” из Смедерева, саопштавају из ове компаније.

Након што се региструју на страни пријаве (https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog), ђацима ће бити омогућено да путем платформе за онлине учење приступе курсевима од куће и у време када њима највише одговара, а курсеви су класификовани према различитим нивоима знања, који се одређују након почетног теста.

„ITAcademy“ и „LINK Group“ позивају и остале компаније које на било који начин могу да допринесу да се побољшају квалитет и услови живота наших најмлађих чланова друштва да се укључе у сличне акције и омогуће им срећније и безбрижније одрастање и детињство.

СДН

 

 

Comments are closed.