МИРКО ЂУРИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ

Мирко Ђурић, члан Градског већа задужен за инфраструктуру и месне заједнице, поднео је оставку на ту функцију, сазнају „Смедеревске новине“, из, како је навео, личних разлога.
Мирко Ђурић један је од најближих сарадника градоначелнице Јасне Аврамовић још из периода постојања групе грађана „Покрет за Смедерево“. Од 2004-те године до данас, са мањим прекидима, готово увек је био на некој од функција у локалној самоуправи, иако има трећи степен образовања (завршио је Школу за висококвалификоване раднике). Једно време био је и у управи фудбалског клуба.
Наш портал раније је најавио могућност смене чланова Градског већа Мирка Ђурића и Јасмине Војиновић, јер је њихов учинак на функцијама које заузимају, био предмет разматрања у владајућој Српској напредној странци. Како сазнајемо, рад Војиновићеве још увек се анализира, и уколико буде процењено да је задовољила критеријуме за позицију члана Градског већа, могуће је да ће остати на тој функцији, сазнајемо из извора блиског смедеревским напредњацима.
Оставка Мирка Ђурића требало би да буде констатована на првој наредној седници Скупштине града, заказаној за понедељак, 24. децембар, потврђено је за наш портал.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.