МАЛОВИЋ „ПОЧИСТИО“ ОПОЗИЦИЈУ У КОТРАЖИ

Један од најбољих резултата које је Српска напредна странка остварила на локалним изборима одржаним у четири општине у недељу, је освојених 80 одсто гласова у месту Котраже у општини Лучани, што је у свом обраћању јавности приликом саопштавања резултата пребројаних гласова, похвалио и сам Александар Вучић.
-Нарочито сам задовољан последњим даном кампање, када сам био у Котражи где сам видео све снажне и јаке домаћине, а где смо добили 80 одсто. Никада се то није десило. Ради се о домаћинима који не доносе лаку одлуку. Захавлан сам јер су умели да препознају озбиљност и рад – рекао је председник СНС Александар Вучић.
За рад на терену током предизборне кампање у овом месту био је задужен потпредседник Извршног одбора и координатор за Подунавски округ Бранко Маловић.
-Само вредан и предан рад дају резултате. Као и до сада и убудуће, трудићу се да са максималним учинком испуњавам задатке које пред мене стављају председник Вучић и Српска напредна странка. Један од њих је и побољшање рада наших одбора у Подунавском округу. У Смедереву смо већ извршили извесне измене у страначкој организацији, које су резултирале променом појединих кадрова, постављањем квалитетнијих појединаца на одређена места у систему, са јединим циљем, а то је да локалну администрацију приближимо свим грађанима. Наставићемо да делујемо у том правцу, јер је приоритет решавање проблема грађана, побољшање квалитета њиховог и живота њихових породица, и то је једини начин да на неким наредним изборима у Смедереву постигнемо још боље резултате – рекао је Маловић за „Смедеревске новине“.

Ј.Шешлак

 

Comments are closed.