МИКС МИЛОВАНОВИЋ-МИКЕЦ ЗЛАТАН НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА

Микс тим „Смедерево-Полицајац“ који су чинили Јасмина Миловановић и Дамир Микец освојио је златну медаљу у дисциплини ваздушним пиштољем на Трофеју Београда. Друго место освојио је тим Украјина 4, а треће Украјина 2. Другог дана првенства, одржана су појединачна такмичења у сениорској и јуниорској категорији. Миловановићева се са 567 кругова пласирала са седмог места у финале, и на крају завршила такмичење на шестом месту. Златну медаљу освојила је Бранкица Зарић из СД „Нови Сад 1790“. У недељу је одржана „Велика награда Београда“ у апсолутној конкуренцији. Са 570 кругова Јасмина Миловановић је била пета. Финале је завршила као осма. Победила је мађарица Рената Тобаи-Шике.

ПОБЕДЕ НОВИЦЕ ПЕТРОВИЋА И МЛАДЕНЕ РИСТИЋ

Новица Петровић (189 кругова) и Младена Ристић (179 кругова) стартовали су победама у 11. Смедеревској лиги серијском ваздушном пушком у категорији сениора. Екипно СК „Аранђеловац“ однео је победу са 532 круга. Дан раније, такмичили су се и пионири и пионирке. Најбоље резултате остварили су Никола Теомировић из Гроцке и Анђела Радојичић из Радинца, саопштавају из Стрељачке дружине Смедерево.
Друго коло 11. Смедеревске лиге у стрељаштву одржаће се 20. и 21. децембра у свим категоријама. Заинтересовани појединци и екипе могу се и даље пријављивати за учешће, јер се за коначни пласман рачуна пет најбољих резултата из седам кола. Све информације о томе како учествовати у Смедеревској лиги у стрељаштву могу се добити на фесјбук страници Стрељачке дружине „Смедерево“ и на самом стрелишту.

М.Ш.

 

Comments are closed.