ХАПШЕЊЕ ЗБОГ КРАЂА И РАЗБОЈНИШТВА

Смедеревска полиција је ухапсила А.Р. (29) и А.А. (29) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело разбојништво у покушају. Сумња се да су 11. октобра ове године више пута ударили мушкарца из Смедерева, наневши му лаке телесне повреде, а након тога му отели кожну јакну и бицикл. Полиција је украдене предмете пронашла. Осумњичени је, уз кривичну пријаву приведен Основном јавном тужилаштву у Смедереву, наведено је у саопштењу.

Полиција саопштава да је ухапшен и ухапшен М.Ц. (21) који се терети за тешку крађу. Сумња се да је он у ноћи између 4. и 5. октобра провалио у једну продавницу у Михајловцу из које је украо цигарете, месне производе, алкохолна и безалкохолна пића. На тај начин, власник продавнице оштећен је за више од 158.000 динара. Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Смедереву.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Смедереву полиција је поднела кривичну пријаву у редовном поступку против осамнаестогодишњег младића, због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела тешка крађа. Како се наводи у саопштењу сумња се да је он, од 2016. до 2018. године, више пута провалио у две самосталне угоститељске радње, у магацин градске управе, једну дискотеку и пословну зграду у Смедереву, одакле је украо клима урађаје, опрему за угоститељство, алкохолна пића, столове, столице и разни алат. Вредност украдене робе процењује се на око 260.000  динара.

СДН

 

Comments are closed.