ПОСТАВЉЕН НОВИ НАЧЕЛНИК ГРАДСКЕ УПРАВЕ

Милко Мишковић, руководилац групе за управљање непокретностима града, нови је начелник Градске управе. За његово постављење на Градском већу гласало је 10 чланова, док је уздржано било њих троје – градоначелница Јасна Аврамовић, Мирко Ђурић и Јасмина Војиновић.
Мишковић је на ово место постављен уместо Милијане Новаковић, која је на овој позицији била безмало 15 година. „Смедеревске новине“ сазнају да ће, сада већ бивша начелница, бити распоређена на ново радно место шефа месне канцеларије у Бадљевици.
Према расположивим информацијама Мишковић је дипломирани правник нишког Универзитета, а у смедеревској Градској управи запослен је од 2012-те године. До 2015-те је радио као саветник Одељења за инспекцијске, управне и правне послове, а потом распоређен на место саветника Одељења за урбанистичко-комуналне и имовинско-правне послове. Од јануара ове године радио је као руководилац групе за управљање непокретном имовином града у Одељењу за урбанистичко-комуналне и имовинско-правне послове.
У склопу кадровских промена које се последњих недеља одвијају у локалној администрацији најављена је и смена још два градскс већника – Мирка Ђурића и Јасмине Војиновић, о чему би, сазнаје наш портал, Скупштина града могла да се изјасни већ на првој наредној седници.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.