НАСТАВАК СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ У СРЕДУ

Седница Скупштине града, чије је заседање прекинуто у петак, биће настављена у среду, 14. новембра у 10 часова, сазнају „Смедеревске новине“ у Српској напредној странци.
То је за наш портал потврдила Весна Киш Костић, нови шеф одборничке групе напредњака у локалном парламенту. Како наводи, поред жеље да рад ове важне институције учини ефикаснијим и квалитетнијим, трудиће се да представници најброније, владајуће групације у локалном парламенту, поштују кодексе понашања и облачења, у складу са стандардима и вредностима за које се Српска напредна странка залаже. Основни циљ, као и до сада, биће рад у инетересу јавности и свих грађана, јер су одборници СНС-а, али и функционери и други представници странке, изабрани и постављени како би омогућили бољи живот свим суграђанима, рекла је Киш Костић за „Смедеревске новине“.
У наставку заседања одборници би требало да расправљају о изменама и допунама програма пословања „Водовода“ и јавних установа чији је оснивач локална самоуправа, изменама и допунама статута Историјског архива и Музеја, као и предлозима из области именовања чланова школских одбора у неколико основних школа у граду. У локалном парламенту биће представљен и извештај о стању безбедности саобраћаја на територији града у првих шест месеци ове године.

Ј. Шешлак