ЈАСНИН ОДБОРНИК ГЛАСАО СУПРОТНО ОДЛУЦИ ОДБОРНИЧКЕ ГРУПЕ СНС

Иако изабран на листи „Александар Вучић – Србија побеђује“, одборник Срђан Богдановић је на данашњој седници Скупштине града гласао супротно ставу одборничке групе Српске напредне странке, одбивши тако да подржи предлог одлуке о утврђивању назива улица, тргова и паркова у насељеним местима на територији нашег града, који су, због јавног интереса, подржали чак и одборници опозиције. Богдановић је за говорницом јавно рекао да предлог владајуће већине неће подржати, јер се не слаже са тим да поједине улице имају називе по местима или личностима из других држава, попут Хрватске, јер су они убијали Србе. Богдановић је широј јавности познат као „доктор Батак“, поставши својеврсна интернет сензација, јер је гостујући на јутарњем програму локалне телевизије и говорећи о преједању као могућем узроку неких болести, поменуо и ситуацију у којој један од његових пацијената, иако је шлогиран, „још увек у руци држао батак“. Овај одборник, на скупштинским заседањима, хвалио се и да, иако изабран на листи смедеревских напредњака, он поштује само одлуке градоначелнице Јасне Аврамовић.

Иначе, данашње заседање Скупштине града прекинуто је након три и по сата рада, код шесте тачке дневног реда, пошто у сали није било кворума, јер је један део одборника владајуће Српске напредне странке, напустио седницу. После десетоминутне паузе која није уродила плодом, заменик председника Бранче Стојановић, дао је једночасовну паузу.
Према сазнањима „Смедеревских новина“ прекинута седница Скупштине града данас неће бити одржана, а о термину њеног наставка одбнорници ће бити накнадно обавештени.

Ј.Шешлак

 

Comments are closed.