ОТВОРЕН „ЛИДЛ“

Смедерево је на списку 12 градова Србије, у којима је, истовремено, отворено 16 првих малопродајних објеката немачког дисконтног трговинског ланца „Лидл“. На више од 1400 квадратних метара продајног простора грађани ће, наводе из ове компаније, моћи да изаберу неки од 1500 производа, међу којима су интернационални, али и око 350 оних домаће производње.
-Мени је задовољство то што је овде изграђен први „Лидл“ објекат у Србији и локална самоуправа било је експедитивна када говоимо о условима и свим дозволама. Задовољство ми је што сада у овом објекту од 1500 квадрата ради 40-оро младих, од тога 20-ак Смедереваца. Надам се да ће и други бити Смедеревци, јер је овај објекат замишљен тако да буде нека врста тренажног центра за све објекте који ће се отварати у будућности у Србији. „Лидл“ има намеру да се шири, ја сам већ у довогорима са менаџментом да се још једна локација купи и још један објекат у Смедереву гради – рекла је приликом отварања објекта градоначелница Јасна Аврамовић.
Да је интересовање грађана за нови трговински ланац веклико, показали су већ први минути по отварању, током којих је „разграбљено“ неколико производа који су били „на акцији“.
–Јако смо узбуђени што отварамо једну од првих продавница и то баш овде у Смедереву. Од данас наши купци могу да се упознају са нашим пажљиво одабраним асортиманом, са најбољим односом цене и квалитета, и наравно, јединственим „Лидловим“ брендовима. Захваљујемо се Србији и локалним властима што су омогућили да будмо овде. Велику захвланост дугујемо и нашим посоловним партенрима који су вредно радили заједно са нама да остваримо овај важан циљ. Највећу захвалност дугујемо нашим потрошачима, знамо да су нас нестрпиљиво очекивали, осећамо велику одговорност због тога, зато смо срећни да данас отварамо наша врата – рекла је Невена Перовић у име компаније „Лидл“ Србија и позвала све грађане да посете „свој „Лидл“.
Радно време објеката биће до 22 часа. Из компаније најављују да ће до краја године отворити још 7 објеката.
Иначе, малопродајни ланац „Лидл“ део је немачке „Шварц“ групације. У овом тренутку постоји у 27 земаља Европе и САД, а његова мрежа броји више од 10.500 савремених дисконта и запошљава око 260.000 људи.

Ј.В.

 

Comments are closed.