„LIDL“ КАМИОНЧЕ У УТОРАК НА ТРГУ, ОТВАРАЊЕ ОБЈЕКТА У ЧЕТВРТАК

Како је немачки трговински ланац „Lidl“ раније најавио, отварање 16 продавница у 12 градова у Србији, биће у четвртак, 11. октобра. Продавнице ће почети да раде истовремено, у 8 сати, и то у Београду, Бору, Зрењанину, Крагујевцу, Лесковцу, Нишу, Новом Саду, Смедереву, Сомбору, Суботици, Ужицу и Шапцу.
Отварање завршених продавница у другим градовима, како је најављено, уследиће од новембра и биће настављено у наредним месецима, с обзиром на то да „Lidl“ Србија најављује даље ширење малопродајне мреже.
Из компаније најављују да су за потрошаче у Србији припремили пажљиво одабран асортиман од 1.500 производа, а на полицама првог савременог дисконта наћи ће се јединствени „Lidl“ брендови, али и производи домаћих добављача. „Lidl“ је, како наводе, више од малопродавца хране и посебно га издвајају временски ограничене акцијске понуде непрехрамбених производа које се сваке недеље мењају, па ће у продавницама моћи да се пронађу и производи као што су мали кућни апарати, текстил, играчке, алати, кућни декор, опрема за баштованство и још много тога.
У процес изградње продавница компанија je активно укључила домаћу грађевинску индустрију ангажовањем 200 подизвођача – пројектантских, надзорних и извођачких фирми. Прве потрошаче у „Lidl“ продавницама дочекаће више од 1.000 продаваца. Они су, заједно са осталим колегама, у склопу темељних припрема за отварање прошли вишемесечне обуке како би одговорили на потребе потрошача. У тренутку отварања, у „Lidlu“ ће радити више од 1.500 запослених, наводи се у саопштењу.
У сусрет најављеном отварању продавница, грађани Сомбора, Суботице, Зрењанина, Новог Сада, Лесковца, Ниша, Смедерева и Крагујевца имаће прилику да се на централним градским трговима, захваљујући „Lidl“ камиончету, упознају са јединственим „Lidl“ брендовима које до сада нису имали прилике да купују у Србији, а који ће их, по отварању, чекати на „Lidlovim“ полицама.
Домаћини „Lidl“ камиончета су омиљени радијски двојац, Драган Илић – на терену и Горица Нешовић – у радијском студију, који ће, од суботе 6. до уторка 9. октобра, са посетиоцима, слушаоцима и потрошачима ћаскати на тему отварања „Lidla“ и оног што први савремени дисконтни ланац у Србији доноси.
-Позивамо све заинтересоване да дођу да се упознамо, испробају наше производе и увере се у њихов квалитет. Јер за „Lidl“ камионче важи једноставно правило: „Што у излогу – то и у радњи” – рекла је руководилац корпоративних комуникација у „Lidlu“Србија, Мартина Петровић.
„Lidl“ караван у Смедерево долази у уторак, а дружење са грађанима одвијаће се на главном градском тргу од 8 до 9 часова ујутру.

 

Comments are closed.