ХАПШЕЊА ЗБОГ НАРКОТИКА И ИЗАЗИВАЊА ПОЖАРА

Припадници Министарства унутрашњих послова су, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција, у циљу сузбијања општег криминала ухапсили 41 особу, од којих две из Смедерева.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело омогућавање уживања опојних дрога ухапшен је С.Е. (26), код кога је, приликом претреса пронаено 14,5 грама опојне дроге спид. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности ухапшен је Д.Р. (46), који се терети да је, због нерашчишћених имовинско правних односа, запалио породичну кућу мушкарца из села Кусадак код Смедеревске Паланке, која је у потпуности изгорела. На овај начин власнику куће, како се сумња, причинио је материјалну штету од око 400.000 динара. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву у Великој Плани.

Ј.В.

 

 

 

Comments are closed.