СМЕНЕ У ФК СМЕДЕРЕВО 1924

На недавно одржаној ванредној скупштини ФК „Смедерево 1924“ дошло је до промена на челним позицијама домаћег српсколигаша. Досадашњим председнику  Скупштине клуба Миољубу Радовановићу  усвојена је оставка, док је предсеник Управног одбора Дејан Стошић смењен са те функције. Стошићу је замерена лоша организација клуба, неефикасност у раду као и слаби резултати, а као највећи  неуспех, приписује му се неулазак клуба у виши ранг такмичења.

Њих су на тим позицијама заменили новоизабрани Часлав Илић, односно, Зоран Лончар. На предлог Лончара именовани су и чланови Управног одбора, у коме су Јован Беч, спортски директор, Саша Бранежац, Горан Јовановић и Зоран Широки, којима ће се, назначено је, у ходу прикључити још три члана. За вршиоца дужности генералног секретара именован је Марјан Миленковић, а за председника Надзорног одбора Славиша Митровић Уча.

Нови председник Управног одбора Зоран Лончар, некадашњи првотимац ОФК Београда и бројних домаћих и иностраних клубова, као и спортски директор романтичара са Карабурме наводи да ће, као спортски радник, учинити све како би клуб остварио што бољи резултат.

–Ја сам спортски радник, максимално посвећен свом послу. Не припадам групи оних који гарантују прво место, али уз помоћ сарадника ћу учинити све како би, без притиска на тренере и играче, стрпљивим радом, стигли до циља. Поред много веће пажње млађим категоријама, морамо да побољшамо и инфраструктуру, уз бар један помоћни терен. Имам обећање локалне самоуправе да ће у што скоријем року обезбедити потребну локацију, што ће, уз адекватан стручан кадар, убеђен сам донети бољитак – рекао је, између осталог, Зоран Лончар након што је изабран на функцију.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.