ПОЛИЦИЈА СМЕДЕРЕВО: ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Одељење за стручно образовање и обуку Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са подручним Полицијским управама, организоваће 5. јула Дан отворених врата, током којег су планиране активности путем којих ће грађани бити информисани о расписаним конкурсима за упис полазника у Центар за основну полицијску обуку и за основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица.

-Током Дана отворених врата сви кандидати који су се пријавили на ове конкурсе или који то планирају, моћи ће да сазнају све информације у вези са конкурсом, почев од општих услова који су неопходни за кандидате, као и како изгледа поступак избора кандидата и сам квалификациони испит. Такође, грађани ће моћи да сазнају све о полицијској професији, о селекцији и обуци у Центру за полицијску обуку, као и о свему што их очекује на путу да постану полицијски службеници или ватрогасци спасиоци – наводи се у саопштењу полиције.

Из смедеревске Полицијске управе позивају све заинтересоване суграђане да 5. јула, у 12 сати, дођу у скупштинску салу Градске управе у Смедереву, где ће бити организован Дан отворених врата. За грађане Велике Плане трибина ће бити организована 5. јула у 10 сати у Дому омладине, а за грађане Смедеревске Паланке 5. јула у 13 сати у Полицијској станици.

Ј.В.

 

Comments are closed.