ДЕЧАК ПРЕМИНУО ПОШТО ЈЕ НА ЊЕГА ПАЛА МЕТАЛНА КАПИЈА

Четворогодишњи Вук Стефановић преминуо је у Ургентном центру у Београду, након што је на њега пала дворишна капија. Дечак је повређен  у недељу, око пола осам увече, у улици Ћирила и Методија у насељу Ковачићево, а само два сата касније констатована је смрт.

Према незваничним информацијама, дечак се са још једном девојчицом играо  испред комшијског дворишта. Током игре су клизну дворишну капију повлачили лево-десно, да би она у једном тренутку, пошто није имала граничник, исклизнула из лежишта и буквално преклопила несретног дечака. Малишана је отац одмах превезао у Хитну помоћ, одакле је пребачен на Ургентни центар у Београду. На жалост, и поред борбе лекара да га одрже у животу,  задобијене повреде су биле кобне и дечак је преминуо у пола десет.

На лице места изашли су полиција и тужилаштво. По службеној дужности наложена је и обдукција, која је показала да су повреде настале од пада металне капије проузроковале смртни исход. Према незваничним сазнањима увиђајем  је утврђено да је реч о несретном случају, те да нема елемената кривичног дела.

Ј.В.

 

Comments are closed.