ПИО ФОНД: ПОЧЕЛО ПРЕУЗИМАЊЕ ПЕНЗИОНЕРСКИХ КАРТИЦА

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из Смедерева и општина Смедеревска Паланка и Велика Плана да ће од 25. јуна, моћи да преузимају своје пензионерске картице сваког радног дана, од 8 до 15 часова.

Пензионери са пребивалиштем у Смедереву преузимаће картицеу Дому пензионера у Смедереву, Ивана Гундулића 3. Корисницима на територији општине Смедеревска Паланка картице су доступне за преузимањеу испостави Филијале Смедерево у Смедеревској Паланци, Трг хероја 6, док ће своје картице корисници са пребивалиштем у Великој Плани преузимати у испостави Филијале Смедерево у Великој Плани, Николе Пашића 1.

Свим корисницима неопходан је идентификациони документ – лична карта или пасош, да би преузели картицу. Након израде и расподеле пензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. Фебруара 2018. године. Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке, наводи се у обавештењу ПИО Фонда.

СДН

 

 

 

Comments are closed.