КОНЦЕРТ ЗА 100 ГИТАРА

„Guitar Art“ Фестивал, у сарадњи са Центром за културу Смедерево, организује концерт на којем ће наступити 100 гитариста Креативног Курса Гитаре из 8 градова Србије, као и један од најсвестранијих гитариста нове генерације Бојан Ивановски – Joby. Овим концертом две наведене институције настављају успешну сарадњу која траје већ годинама.

Велики концерт Креативног Курса Гитаре одржаће се у недељу, 17. јуна у 19 часова, на главном градском тргу у Смедереву. На концерту ће наступити 100 гитариста из Београда, Лознице, Бијељине, Ваљева, Мајданпека, Крушевца, Ковина и наравно Смедерева. Гитаристи ће свирати неке од највећих рок и поп хитова, затим џез и боса нова стандарде, као и најпопуларнија дела класичне музике. Публици ће се затим представити један од најсвестранијих гитариста у региону Бојан Ивановски – Joby, који ће одржати концерт на коме ће представити пројекат “А whole new world” – саопштавају организатори.

Након великих концерата у Зајечару и Лозници, ове године сви гитаристи Креативног Курса Гитаре имају прилику да наступе у Смедереву, као и да се упознају са историјом и културом града.

-Удружени настављамо да ширимо мисију “Гитара за све”! – поручују организатори.

СДН

 

Comments are closed.