ВЕСЛАЧИ НА БЛЕДУ

Такмичари Веслачког клуба Смедерево у четвртак, 14. јуна, одлазе на Блед, где ће на традиционалној Бледској међународној регати наступити са осам посада током дводневног надметања.

Првог дана, у суботу, на регатну стазу изаћи ће у јуниорском дубл скулу Лазар Ристић и Андрија Симеуновић из земунског Галеба. У кадетском скифу боје Смедерева браниће Јовановић Мирослав, Вук Марковић и Душан Поповић. ВК Смедерево имаће и две посаде у кадетском дубл скулу. Прву посаду чине Андрија Јевтић и Никола Солдатовић, а другу Вељко Вукашиновић и Тодор Марковић.

Другог дана до што бољег пласмана покушаће да стигну поново у јуниорском дубл скулу Лазар Ристић и Андрија Симеуновић. Смедерево ће имати и две посаде у кадетском четверац скулу. У првој посади ће веслати Вук Марковић, Андрија Јевтић, Никола Солдатовић и Мирослав Јовановић, а у другу чине Петар Самарџија, Душан Поповић, Вељко Вукашиновић и Тодор Марковић.

Због лоших временских прилика на Палићком језеру прошле суботе није одржана трећа регата Купа Србије, а термин одржавања ће бити накнадно одређен.

СДН

 

 

Comments are closed.