ДАНИ ЗАЈЕДНИШТВА СОЦИЈАЛНО ХУМАНИТАРНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

Манифестација „Дани заједништва социјално хуманитарних организација“ биће први пут одржана у нашем граду, у суботу, 2. јуна, од 10 до 14 часова у смедеревској тврђави, најављују из градске организације.
-Циљ манифестације је да се покаже снага и јединство организација особа са инвалидитетом које делују на територији нашег града, промовише њихов рад и постигнућа, као и да се укаже на могућности и способности особа са инвалидитетом. На манифестацији ће бити презентовани спортови којима се особе са инвалидитетом баве, док ће се рад организација представљати на штандовима – наводи се у позиву упућеном медијима.
Током манифестације активности ће се одвијати на више од двадесет пунктова у смедеревској тврђави. Осим на штандовима локалних социјално-хуманитарних организација, где ће моћи да се сазна све о њиховом циљу и раду, учесницима и посетиоцима чланови ће се представити и у спортовима – стрељаштву, стреличарству, стоном тенису, шаху, атлетици, пикаду, малом фудбалу, а поједини ће се опробати и у припреми рибље чорбе.

Ј.В.

 

Comments are closed.