НИКОЛА ВУЧЕН ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Како су „Смедеревске новине“ раније најавиле, Никола Вучен из Српске напредне странке нови је председник Општине Смедеревска Паланка, одлучено је на конститутивној седници Скупштине Општине, одржаној у петак, 18. маја. За његовог заменика изабран је Иван Гајић, такође из СНС. И остала кадровска решења потврђују писање нашег портала о формирању новог паланачког руководства.
Председник Скупштине Општине Смедеревска Паланка је Петар Милић (СНС), његов заменик је Небојша Павловић (СНС), а секретар је Данка Богуновић. Шеф најбројније одборничке групе Српске напредне странке, са чак 37 од 49 одборника, је Родољуб Бурза Станимировић, а његов заменик је Бранко Ступић.
У обраћању Скупштини, Вучен је истакао да је пред новом влашћу озбиљан задатак, јер је потребно поправити све сегменте Општине која је дуго година исцрпљивана. Истакао је да верује у људе који ће спроводити власт, у бољу и пристојнију Смедеревску Паланку, у тим који ће радити на оздрављењу и који је спреман за циљеве и победе којима Паланка тежи.

Ј. Шешлак