ТЕЖАК УДЕС КОД МИХАЈЛОВЦА, НАСТРАДАО МЛАДИЋ

Један младић је погинуо, а четири лица, од којих једно теже, повређена су у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила  око 3 сата и 50 минута, на путу Смедеревска Паланка-Смедерево на улазу у Михајловац, потврђено је за „Смедеревске новине“ у полицији.

У судару су учествовале две „Опел вектре“. До несреће је дошло када је једно возило, које се кретало из правца Доброг Дола, из за сада неутврђених разлога, прешло у супротну траку и директно ударило у друго возило, које се кретало из Михајловца, највероватније ка Селевцу.

У чеоном судару на лицу места је настрадао Марко М. (25) из Селевца, а троје путника из његовог аутомобила је повређено, од којих један теже, због чега је пребачен за Београд. Возач Н.Б. (25) из Доброг Дола, који је управљао возилом које је изазавало саобраћајну несрећу, лакше је повређен и хоспитализован је у смедеревској болници. Против њега ће, како нам је потврђено, бити поднета кривична пријава за тешко дело против безбедности саобраћаја.

Увиђају је присуствовао и надлежни тужилац, који је наложио неопходна вештачења и анализе, како би се утврдили сви детаљи ове тешке саобраћајне несреће.

Ј.В.

 

 

Comments are closed.