СМЕНА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ, ПА ОДЛАЗАК У НИШ

Делегацију на челу са председником Александром Вучићем, која ће следеће недеље посетити Ниш, чиниће председник и потпредседник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић и Бранко Маловић, који ће се, како сазнајемо, састати са представницима нишког одбора напредњака. Извор близак ИО СНС-а потврдио је за „Смедеревске новине“ да би актуелни координатор за Подунавски округ Бранко Маловић требало у наредном периоду да преузме организовање локалног одбора напредњака у Нишу.
„Маловић је један од најспособинијих оперативаца странке и мало је људи којима бисмо могли да поверимо управљање „врућим“ нишким одбором, јер је тамо ситуација прилично хаотична“, каже наш саговорник и додаје да је реч о човеку који за собом не оставља недовршене послове, те да ће, решавање проблема у нишком одбору доћи на дневни ред тек пошто заврши страначки посао у Подунавском округу.
Како наш извор тврди, да би се прихватио тог одговорног посла, Маловић би требало прво да заврши реорганизацију смедеревског градског одбора, како би се доношење одлука вратило у оквире институција. Проблем представља немогућност сарадње са актуелном градоначелницом Јасном Аврамовић, која је приватизовала странку, о стварима важним за град одлучује самостално, мимо градског одбора, а у изборним активностима странке, скоро и да не учествује.
По нашим сазнањима, тек по завршетку тог посла може се очекивати да потпредседник Извршног одбора Бранко Маловић почне са решавањем унутарстраначких проблема у нишком одбору.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.