СЛУГЕ НЕЗНАЛИЦЕ ЈЕРЕМИЋА ХАРАЈУ ПАЛАНКОМ

Ненад Милојичић звани „Кекс“ и Игор Миленковић звани „Мачак“ две су узданице Народне странке Вука Јеремића на предстојећим ванредним локалним изборима у Смедеревској Паланци, заказаним за недељу, 25. март. И сами надимци, кажу Паланчани, довољно говоре о каквим „ликовима“ је реч, уз опаску да „свако данас може да се кандидује“.
За Ненада Милојичића Кекса, првог на листи Народне странке Вука Јеремића, иако се представља као угледни грађанин, мештани Смедеревске Паланке, за чије се гласове бори, немају речи хвале. Памте га као председника општине за време чијег мандата је предузеће „Микуља“ отерано у стечај, а без посла остало 100 радника, без ичега, и тврде да ништа није урадио да се помогне опстанак тог предузећа.
-Зашто га неко не запита шта је са фирмом Микуља коју је отерао у стечај и оставио око 100 радника на улици, без ичега, док је био председник општине. Шта се десило са локалом који је купио у центру Смедеревске Паланке, где се сада налази МТС, купио је општински локал за 900.000 динара, није купио, отео га је, па потом продао за 56.000 евра, како је дошао до кафане на бувљаку, како је купио стан, један, па други аутомобил… – само су нека од питања која постављају Паланчани на друштвеним мрежама.

Уз то, не изостају ни оптужбе за сексистичке испаде према женама, мобинг док су радиле у Општинској управи, непотизам, као и оцене да није достојан да буде ни на челу школе коју води, пошто ни сопствено дете није видео од рођења.

Још једно лице са листе Народне странке Вука Јеремића, Игор Миленковић Мачак, нимало не улива поверење Паланчанима, а у појединим медијима наводи се да је учесник одређених махинација повезаних са расподелом средстава за спортске клубове и Центар за развој спорта.
-Остао је познат као председник ФК „Водице“ који је за једну сезону када је клуб био у Oпштинској лиги потрошио 16 милиона динара, а да се клуб уопште није такмичио – тврди наш добро упућени саговорник.
Обојица су некада били чланови Демократске странке и „успешно“ сарађивали са Радославом Милојичићем Кеном. Два Милојичића, обојица бивши председници општине, иначе, браћа од стричева, посвађали су се, кажу упућени, 2011-те око „поделе плена“, док су имали приступ буџетским парама.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.