МАРИНА РИСТИЋ: „КЕКС“ НИЈЕ ВИДЕО ДЕТЕ ШЕСТ И ПО ГОДИНА

Ненад Милојичић, познатији под надимком „Кекс“, први на изборној листи Народне странке Вука Јеремића на предстојећим ванредним локалним изборима у Смедеревској Паланци, није достојан да буде на челу општине, тврди Марина Ристић из Сеона, која са њим има дете из двогодишње ванбрачне везе. Дечак сада има 6,5 година, а за све то време, тврди она, Милојичић га није ни видео, нити пита за њега. Једино што плаћа алиментацију, пошто је очинство доказано на суду.
-Ми јесмо били у вези која је трајала две године и из те везе је дошло дете. Признао га је пошто сам га тужила за очинство и алиментацију, коју плаћа редовно. Али, тешко пада то шта за све ово време од када је рођено он никада није видео дете, а оно ће у септембру кренути у школу – каже Марина.
И поред тога што је ожењен и има још двоје деце, Марина каже да се Милојичић у писаној изјави пред судом изјаснио да није спреман да виђа дете.
-Иако нисмо заједно нисам се противила томе да Ненад виђа дете, нисам то оспоравала. Он је његов отац, а дете је најмање криво што се родило и мислила сам да не треба да буде угрожено тиме што неће виђати оца. Међутим, његов адвокат је на суд донео писану изјаву у којој се наводи да није спреман да виђа своје дете. Вероватно до данас није спреман – сведочи ова самохрана мајка.
Каже да Милојичић, који је и директор школе, никако није добар пример одговорне особе и да не би требало да обавља ни ту дужност, а камо ли да буде кандидат за председника општине.
-Мислим да он то не може, јер неко ко не виђа своје дете, не може да брине ни о туђој деци, а ни о одраслим особама. Мислим да има само свој интерес, његов интерес је најбитнији – закључује Марина Ристић.

Ј. Шешлак