КОНВЕНЦИЈА СНС У ПАЛАНЦИ: СТАЛО НАМ ЈЕ ДО СВАКОГ ГРАЂАНИНА

„Урадите тако да 25-ог, у осам сати, када се затворе бирачка места, можете да станете пред огледало и кажете: ја сам данас урадио све да моја Смедеревска Паланка у будућности нема рестрикције струје, да моје дете живи нормално у граду. Свако од нас нека уради све што може и уверен сам да ће грађани тај труд и ту жељу за бољим сутра препознати“, рекао је потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов на завршној предизборној конвенцији листе „Александар Вучић – зато што волимо Смедеревску Паланку“.

Он је позвао присутне да се посвете рађанима и разговарају са свима са којима може да се разговара, као и да заједно и сложно донесу победу Српској напредној странци на ванредним локалним изборима заказаним за недељу, 25. марта. Истакао је да је напредњацима стало до сваког појединачног места и грађанина у Србији, јер свака опоштина учествује у укупној економској слици Србије, и нагласио да „ако свака буде задужена онако како је Кена задужио Смедеревску Паланку, џаба онда све оно што раде Влада Републике Србије и председник Србије, јер ће то да вуче Србију назад“.

-Јер ово што се десило у Смедеревској Паланци треба понављати на сваком месту, јер то је њихова слика и прилика. Три милијарде задужена општина, а буџет општине око 850 милиона. Четири године живота је неко потрошио унапред,  четири године вашег живота, живота ваше деце, плата, дечијих додатак, донација за спортске клубове, за културу. Четири године живота једне општине је претворио у пиво и има образа да изађе и поново тражи поверење. Какво поверење? За шта? Нема више пива да се попије у Смедеревској Паланци, него да се засуку рукави и да се ради – рекао је Јованов, позвавши грађане да на предстојећим изборима гласају тако да изађу из мрака у који су их довели претходници, а да „у мрак пошаљу оне који том мраку и припадају“.

Истако је да је жеља Срспке напредне странке да у недељу излазност буде што већа и да избори прођу у мирној, фер и демократској атмосфери.

-Паланка је у тешкој ситуацији, има огромних дуговања, живели смо у мраку, без воде и путне инфраструктуре, уништили су нам школе, болницу и сва предузећа, хтели да упропасте генерације које долазе. Ми им то нећемо дозволити. Једном смо их победили, победићемо их сад и сваки следећи пут – рекао је Никола Вучен, кандидат напредњака за председника општине.

Завршној конвенцији присуствовали су председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, потпредесдник Извршног одбора и координатор за Подунавски округ СНС-а Бранко Маловић, потпредседници СНС-а Миленко Јованов, Милош Вучевић и Марија Обрадовић, као и потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћај и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Ј. Шешлак

 

 

Comments are closed.