ГЛИШИЋ: ВЕСТ О НАПАДУ НА МИЛЕНКОВИЋА НОТОРНА ЛАЖ

Председник извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић тврди да је вест о нападу на шефа изборног штаба Народне странке у Смедеревској Паланци Игора Миленковића ‘ноторна лаж Вука Јеремића, Саше Јанковића и Драгана Ђиласа’, преносе медији.
Глишић је рекао да нико није напао Миленковића званог Мачак, рекавши да је Миленковић „лажов“, а да Јеремић, Јанковић и Ђилас, који су, наводи, такође лагали о нападу, у Србију покушавају да уведу фашизам.
– Српска напредна странка ће се борити против таквих фашиста који би да забрањују странке, стрељају и вешају људе који другачије мисле. Бориће се против оних који кажу да их неко туче, док они сами на сваком месту нападају активисте, као што су и напали активисте СНС, уништили билборде и полили фарбом аутомобил нашег кандидата Николе Вучена – навео је Глишић за Тањуг.
Он је упитао Вука Јеремића и како му се од Вучићеве 16-годишње ћерке Милице учинио 87-годишњи Сорош.
– Без обзира на све бесмислене и бруталне измишљотине Вука Лимуновог Јеремића грађани Смедеревске Паланке и Србије неће дозволити враћање у мрачну прошлост коју памте по пљачки народних пара, уништавању предузећа и пуњењу џепова Јеремића, Ђиласа и пајташа, који су немилице трошили народне паре – рекао је председник извршног одора СНС.

СДН

 

 

Comments are closed.