ПИСКАВАЦ НОВИ ТРЕНЕР СМЕДЕРЕВА

Кормило ФК Смедерево 1924 преузео је Љубиша Стаменковић Пискавац, који ће бити нови шеф стручног штаба „Оклопника“, потврђено је у овом клубу за портал „Смедеревске новине“. Реч је о признатом тренеру који је до сада водио Бежанију, Напредак из Крушевца, Борац из Чачка, ОФК Београд и Слободу Ужице.
-После два пораза у наставку првенства Управа ФК Смедерево морала је хитно да реагује и већ синоћ је одржан састанак на коме је одлучено да после оставке досадашњег тренера Милорада Зечевића пронађемо новог. Како ФК Смедерево неће одустати од амбиције да уђе у виши ранг такмичења, одлучили смо да за шефа струке ФК Смедерево поставимо реномираног стручњака Љубишу Стаменковића Пискавца. Захваљујући и разумевању новог шефа струке релативно брзо смо се договорили око услова – рекао је за наш портал Дејан Стошић, председник УО ФК Смедерево 1924.
Долазак новог тренера последица је другог у низу пораза који су „Оклопници“ доживели у наставку сезоне Српске лиге Запад, посебно оног са Тутинцима на домаћем терену у недељу, када је утакмица изгубљена резулататом 1:3. У првом полувремену екипа Смедерева је диктирала темпо и имала више лопту у свом поседу. Домаћи су дошли у вођство у 21. минуту преко новајлије Стевановића. Имали су Смедеревци још пар полушанси, али се на одмор отишло са минималном предношћу. Хладан туш за Смедерево у другом полувремену је наговестио Гркајац, који је са два гола, и асистенцијом Милићу, највише допринео победи Тутина.
Тренутно је на челу табелe Златибор који Смедереву бежи два бода. У наредном колу „Оклопници“ гостују неугодној екипи Железничара из Лајковца.

 

Немања Јовановић

 

Comments are closed.