МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ: ВИШЕ СРЕДСТАВА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

Члан Председништва Српске напредне странке и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић истакао је да држава помаже и да ће помагати Смедеревску Паланку, којој је потребно оздрављење после катастрофалне власти под плаштом индивидуалаца из Демократске странке. Он је посетио Земљорадничку задругу Азања, која постоји 120 година, има 13 запослених и 200 коопераната.
После састанка са индивидуалним пољопривредним произвођачима у Дому палих бораца са Кошара, Недимовић је подвукао да је гарант улагања у пољопривреду и унапређење аграра листа „Александар Вучић – Зато што волимо Смедеревску Паланку, Српска напредна странка“, која ће на изборном листићу на предстојећим локалним изборима, заказаним за 25. март, бити под редним бројем 1.
– После победе листе „Александар Вучић- Зато што волимо Смедеревску Паланку, Српска напредна странка“ имаћемо још више прилике да помогнемо оваквим људима који вредно раде сваки дан, рекао је Недимовић обраћајући се становницима Азање.
Иначе, 2014-те године из локалног буџета је за пољопривреду било издвојено свега милион динара, док је ове године опредељено 20.5 милиона динара, од чега 6 милиона за набавку трактора.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.