КАД ЈАСНА ОБЕЋА… ЛУДОМ РАДОВАЊЕ

Да градоначелница често да обећава, а ретко испуњава обећања, небројено пута је потврђено у јавности. Њен дугачак списак „лепих жеља“ готово да нема краја, а међу неиспуњеним ставкама налази се и најава да ће у Вучаку бити направљена сточна пијаца. После серије текстова о градоначелнициним неистинама, на адресу нашег портала неколико мештана села Вучак послало је фотографије и текст поводом њеног обећања о изградњи сточне пијаце.
Мештанима овог села Аврамовићева је ово обећање дала још у марту 2016-те године, а после  две године, на локацији предвиђеној за ову намену и даље је ледина. Иако су многи, до сада, вероватно на то и заборавили, доказ за то је табла са натписом да ће на овом месту Град нешто радити. Високо подигнута, само показује колико је чак и овај циљ за градоначелницу био недостижан. Један од мештана за наш портал тврди да је и тада знао да од тога нема ништа. „Градоначелница скоро ништа не ради ако је у питању општи интерес и интерес нашег села, али је зато била врло активна приликом приватизације Желвоза, када је претила многима из градске управе како би управо вучачким тајкунима омогућила да дођу до велике имовине за мале паре“, тврди наш саговорник и закључује, „да је макар само делић те енергије уложила у пројекат сточне пијаце, сада не бисмо гледали у ову пустару“.
Сточна пијаца у Вучаку требало је да буде завршена до краја 2016. али по речима наших саговорника, осим што се на том простору два дана вртео неки багер и постављања табле на којој пише ко је инвеститор, ништа више се није десило.

Ј.Шешлак

 

Comments are closed.