ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА СПОРТИСТИМА ГОДИНЕ

Јасмина Миловановић чланица Стрељачке дружине Смедерево најбоља је спортисткиња, а Александар Менковић из Кик бокс клуба СД Комбат најбољи спортиста у 2017-ој години по избору Савеза спортова Смедерево. За тренера године је изабран Дејан Павић, који је кик бокс клубу СД комбат донео много медаља, док је спортски колектив године Стрељачка дружина Смедерево. Награду за животно дело понео је Драган Радосављевић из бодибилдинг клуба Железничар. За најбољег младог спортисту изабран је Петар Адамовић из Стрељачког клуба Смедерево.

На традиционалној свечаности која је овим поводом организована у Градској управи било је много младих спортиста и људи који су граду донели велике спортске резултате, за шта су награђени признањима.

За најбољу фудбалску екипу у 2017-ој години проглашен је фудбалски клуб Смедерево 1924, лидер Српске лиге Запад, који је доста напредовао у прошлој години. Капитен екипе Ненад Станић примио је признање у име клуба. За најбољег тренера изабран је тренер овог клуба Милорад Зечевић. Из истог тима долази и најбољи млади играч, Лука Лукић.

Награду за најбољег футсал играча добио је капитен Кмф Смедерева Драган Ђорђевић.
Јелена Пантовић, Ања Првуловић, Маријана Ристић и Зоран Петровић су добили награду као најбољи спортисти са инвалидитетом.

Награда за спортски подвиг године оправдано је додељен Ненаду Мартићу, који је организовао рукометни турнира Трофеј Смедерева, који је окупио велики број страних и наших спортиста.

За успехе у школским оквирима награђена је стонотениска екипа ОШ Бранислав Нушић, док су Гимназија и основне школе Бранислав Нушић и Иво Андрић из Радинца екипно имале највише успеха и њима је додељена награда.

Немања Јовановић

Comments are closed.