БОЈКОТ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИНОГ НОВОГОДИШЊЕГ ПРИЈЕМА

На новогодишњем пријему, који је за одборнике Скупштине града и чланове Градског већа, поводом актуелних празника, у смедеревској тврђави организовала Градска управа, појавило се тек 40-так гостију, сазнају „Смедеревске новине“. Од тог броја, у Павиљону, у којем је био одржан празнични скуп, појавило се само 29 одборника, укључујући и представнике опозиције. То значи да се позиву градоначелнице Јасне Аврамовић није одазвало готово две трећине одборника Српске напредне странке, што је још једна у низу потврда да су пољуљани темељи подршке Аврамовићевој у локалном парламенту.
Од одборника са изборне листе „Александар Вучић – Србија побеђује“ новогодишњем пријему су, између осталих, присуствовали Витомир Радовановић, Здравко Јањић, Богољуб Спасојевић, Драгутин Мирковић, Петар Дисић, Зага Добан, Милорад Митровић, Никола Миливојевић, Златко Михајловић, Весна Савић, Бориславка Лучић, као и два одборника СПО-а са ове листе, Бојан Костић и Мирко Шкрбић, као и одборника СДП-а Дејан Стојковић. Са напредњачке листе, обележавању новогоишњих празника. чији је домаћин била градоначелница Јасна Аврамовић, није било чак 29 одборника СНС-а, потврдио је наш извор.
Они који су се позиву одазвали били су „почашћени“ свадбарским купусом и порцијом печења, а није изостао ни „пакетић“ са роковником, вином, календаром и слаткишима.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.