ПОДЕЉЕНА АУТО-СЕДИШТА ЗА БЕБЕ

У великој сали Градске управе подељена су ауто-седишта породицама са новорођеним бебама, чије су мајке на дан рођења детета имале пребивалиште на територији нашег града. Седишта је поделио и присутне поздравио Бранислав Дробњаковић, члан Градског већа задужена за саобраћај. Он је рекао да је данашњим уручењем премашена цифра од 1600 подељених ауто-седишта које је током претходне две године обезбедила локална самоуправа. Истакао је још једном важност њихове употребе, скренувши пажњу родитељима да их обавезно користе и приликом преласка најкраћих дестинација, јер је то најбољи начин да њихови малишани буду безбедни у саобраћају.
Ова акција, истакао је, покренута је на иницијативу градоначелнице Јасне Аврамовић и Савета за безбедност саобраћаја, са циљем да локална самоуправа помогне брачним паровима да испоштују законске прописе, и истовремено омогући безбеднију вожњу најмлађим суграђанима.

Осим ауто-седишта свима који су дошли подељени су и новогодишњи пакетићи за децу, које им је у име локалне самоуправе уручила чланица Градског већа Јасмина Војиновић.

Присутнима су пожелели срећне поредстојеће празнике и успешну наредну годину.

Ј.В.

 

Comments are closed.