ОПЉАЧКАЛИ ДВЕ КУЋЕ, ОДНЕЛИ 5.000 ЕВРА

Због сумње да су обили и опљачкали две куће, у Смедереву су ухапшени Ж.П. (20) и С.А. (18), саопштено је из МУП-а. Према наводима полиције двојица осумњичених су у ове две тешке крађе украли 5.000 евра и 141.000 динара, алате, машине и златан накит. Вредност украдених машина процењена је на 900.000 динара.

Због сумње да је обио један сервис мобилних телефона и да је у Кусатку украо један аутомобил, у Смедеревској Паланци јуе ухапшен А.К. (20). Полиција је украдено возило пронашла и вратила власнику. У истом месту је ухапшен и С.Ђ. (27) осумњичен да је провалио у сервис мобилних телефона у Смедеревској Паланци и из њега украо 40 мобилних телефона.

У више одвојених акција полиција је претходних неколико дана, због сумње да су извршили више од 200 тешких крађа, крађа и разбојништава, ухапсила 106 особа. Акције, усмерене на сузбијање имовинских деликата реализоване су на територији полицијских управа Београд, Ваљево, Бор, Врање, Зајечар, Зрењанин, Јагодина, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Лесковац, Нови Пазар, Нови Сад, Пожаревац, Приjепоље, Смедерево, Сремска Митровица и Чачак. Такође, поднете су и кривичне пријаве у редовном поступку против још 37 особа, саопштено је из МУП-а.

Ј.В.

 

 

Comments are closed.