КОПЕРНИКАНСКИ ОБРТ: ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОДЛУЧИЛА ДА СЕ ПОВУЧЕ СА ФУНКЦИЈЕ!?

Јасна Аврамовић одлучила је да се повуче са функције градоначелника, сазнају „Смедеревске новине“ из више извора блиских њеном кабинету. Како сазнајемо, својим најближим сарадницима саопштила је да се „уморила, заситила политике и да одлази са ове одговорне функције“, те да жели „мирно да дочека пензију“.
– Све што је урађено за Смедерево заслуга је Српске напредне странке, председника Александра Вучића и његових сарадника. Покрет је ушао у СНС и ту треба и да остане, али не као Покрет него као чланство СНС. Покрет се никада неће реактивирати, јер је то лоше за Смедерево. Коме се то не допада боље да донесе одлуку као ја – речи су Аврамовићеве, које преноси наш извор, тврдећи и да је истакла да „се каје што је икада формирала Покрет за Смедерево“.
Образлажући своју одлуку, навела је да више нема „ни снаге ни воље“, као и да је увидела да је време да је замене млађи, којима треба пружити шансу.
-Политичке тензије у Смедереву су засноване на личној основи, што је велика препрека даљем развоју овог града. Јединство је гарант за развој. Свесна сам да сам претерала, јер сам дозволила да ми лична сујета буде испред циљева свих Смедереваца. Била сам неправедна и то сада не могу да поправим. Уморила сам се, одлазим. Време је да млађи добију своју шансу. У СНС их има, имају безусловну подршку Београда и сигурна сам да ће знати одговорно да се старају о суграђанима – додала је она.

Ј.Ј.

 

Comments are closed.